tiedot

404: Not Found

Sorry, but the content you requested could not be found

Siivous palvelut

Palvelumme:

 • remontti- ja loppusiivoukset
 • toimistosiivoukset, ravintoloiden ja liiketilojen siivoukset
 • porras- ja kiinteistösiivoukset
 • kotisiivoukset
 • ikkunapesut
 • suursiivoukset
 • vahaukset

 •  

  Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökuntamme tekee työnsä ripeästi ja pyrimme aina järjestämään siivoustyöt niin, että sama ja tuttu henkilö huolehtii sinun asuntosi siisteydestä. Onhan meillä sama tavoite eli puhtaus.

  Nyt voit kätevästi tilata ammattilaisen hoitamaan kotisi siivouksen. Don Morris Palvelut Oy toteuttaa siivouksen laadukkaasti ja sovitussa ajassa - sinulle jää siis enemmän aikaa itsellesi!

Takaamme, että saat kodin siistiksi ja puhtaaksi aina sovittuna ajankohtana. Meiltä saat tilaamallesi siivoustyölle laatutakuun. Mikäli siivouspalvelumme ei vastaa sovittua, siivoamme puutteellisesti siivotut tilat uudelleen veloituksetta ja mahdollisimman pikaisesti. Don Morris Palvelut Oy:llä on luotettavat ja osaavat työntekijät, joiden taustat on selvitetty. Voit siis huoletta jättää kotisi vastuullemme. Vahinkojen varalta meillä on asianmukainen kattava vastuuvakuutus.

Ota yhteyttä puhelimitse 045-3406522 tai sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. !

- Oletko järjestämässä kesäjuhlat? Verohallinto muistuttaa kesäjuhlien pitäjiä kotitalousvähennyksestä. Jos juhlia varten kotia tarvitsee siivota, kannattaa siihen hankkia ulkopuolista apua. Kotitalousvähennystä voi saada siivoustöistä kahteen tuhanteen euroon saakka. Omavastuuosuus on sata euroa.

Hinnoittelu:

TARJOUSHINTAMME kotitalouksille (uusille asiakkaille): ma-pe 30eur/tunti/siivooja

(norm.hinta 34eur/h/siivooja)

Nauti vapaa-ajastasi enemmän antamalla meidän hoitaa siivoukset puolestasi. Näin voit paremmin keskittyä viettämään aikaa ystävien ja perheen kesken.

Parhain lahja kenelle tahansa on siivouspalvelu, jonka sisällön lahjansaaja voi päättää itse!

-----

Siivouspalvelut yrityksille : kysy tarjous ottamalla yhteys sähköpostitse!

Siivouspalvelut on räätälöitävissä tarpeidenne mukaan. Sovitaan yhdessä työt, käytettävä tuntimäärä ja käyntiväli.

Hinnat on ilmoitettu henkilötyötunteina ja ikkunoita pesemme aina säävarauksella (ikkunapesua ei kovalla sateella tai kun on pakkasta).

Hintamme sisältää alv:n 24%, siivouksessa käytettävät puhdistusaineet ja siivousvälineet sekä matkakustannukset pääkaupunkiseudulla (poislukien vahaus- ja erikoispesuaineet). Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Kotisiivous toteutetaan omilla siivousvälineillämme tai talouden omilla siivousvälineillä ja aineilla. Pyrimme huomioimaan ympäristöystävällisyyden käyttämällä ympäristöystävällisiä tuotteita.

Hinnastomme on tehty hyvin selkeäksi ja edulliseksi. Emme veloita siivouksestamme kertamaksuja, perusmaksuja tai siivouslisiä. Pääkaupunkiseudun ulkopuolella tapahtuvaan siivoukseen lisäämme matkakulut. Minimi siivousaikamme on 1 tunti / 2 siivoojaa tai 2 tuntia / 1 siivooja.

Hinnoista olet oikeutettu saamaan verottajan myöntämän kotitalousvähennyksen 50 %. Omavastuu 100eur.

Meiltä saat tilaamallesi siivoustyölle laatutakuun. Mikäli palvelumme ei vastaa odotuksiasi, siivoamme puutteellisesti siivotut tilat uudelleen veloituksetta ja mahdollisimman pikaisesti. Tällöin otathan meihin yhteyttä jo samana tai seuraavana päivänä kun siivous on tehty niin pääsemme korjaamaan asian mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä, niin sovitaan ensimmäinen testisiivous. Tavoitat meidät joko puhelimitse 045-3406522, sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tai lähettämällä sähköisen viestin näiden sivujen kautta.

About Don Morris Palvelut Oy

Don Morris Palvelut Oy on vuonna 2008 perustettu siivousalan perheyritys. Toimimme pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta työskentelemme myös muualla eteläisen Suomen alueella..

Yritys toimi aikaisemmin Don Morris Palvelut toiminimenä ja muuttui marraskuussa 2011 osakeyhtiöksi.