Oikein suoritettu porras- ja kiinteistösiivous lisäävät asukasviihtyvyyttä!

Kun lika, tahrat ja irtolika poistetaan pinnoilta säännöllisesti, pintojen peruskorjaustarve siirtyy kauemmas tulevaisuuteen.

Riittävän usein suoritettu päivittäissiivous taloyhtiössä tarvitsee tuekseen vuosittain tehtävät peruspesut ja vahaukset. Porrastiloissa vahapinta kuluu vaikka tiloja siivottaisiin päivittäin. Myös ikkunanpesut on hyvä tehdä säännöllisesti.

Toimistotalojen yleiset tilat kuten aula, porrastila, kellarikäytävä kuuluvat yleisesti siivouksen piiriin. Asunto Osakeyhtiössä siivotaan lisäksi saunatilat, pesuhuoneet, kuivaushuoneet ja pyöräkellarit. Asuintalossa porrassiivous tehdään yleensä päiväsiivouksena, joka toteutetaan 07.00 – 16.00 välisenä aikana.

Puhtaustasoon sisältyy myös hygieenisyys, siisteys, esteettisyys, viihtyisyys ja järjestys. Esimerkiksi ylläpitosiivouksessa keskitytään pintojen oikeanlaiseen ja riittävään puhdistukseen, suojaukseen ja hoitoon.

Ota yhteyttä soittamalla meille 045-3406522, lähettämällä sähköpostia This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tai jätä viesti näiden sivujen kautta niin saamme pian tehtyä teille siivoustarjouksen!

loading...
Varaa siivousaika +358 45 3406 522
Lähetä meille sähköpostiainfo@donmorrispalvelut.com
OsoitteemmeKlaneettitie 12, 00420 Helsinki