Hinnoittelu:

TARJOUSHINTAMME kotitalouksille (uusille asiakkaille): ma-pe 30eur/tunti/siivooja

(norm.hinta 34eur/h/siivooja)

Nauti vapaa-ajastasi enemmän antamalla meidän hoitaa siivoukset puolestasi. Näin voit paremmin keskittyä viettämään aikaa ystävien ja perheen kesken.

Parhain lahja kenelle tahansa on siivouspalvelu, jonka sisällön lahjansaaja voi päättää itse!

-----

Siivouspalvelut yrityksille : kysy tarjous ottamalla yhteys sähköpostitse!

Siivouspalvelut on räätälöitävissä tarpeidenne mukaan. Sovitaan yhdessä työt, käytettävä tuntimäärä ja käyntiväli.

Hinnat on ilmoitettu henkilötyötunteina ja ikkunoita pesemme aina säävarauksella (ikkunapesua ei kovalla sateella tai kun on pakkasta).

Hintamme sisältää alv:n 24%, siivouksessa käytettävät puhdistusaineet ja siivousvälineet sekä matkakustannukset pääkaupunkiseudulla (poislukien vahaus- ja erikoispesuaineet). Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Kotisiivous toteutetaan omilla siivousvälineillämme tai talouden omilla siivousvälineillä ja aineilla. Pyrimme huomioimaan ympäristöystävällisyyden käyttämällä ympäristöystävällisiä tuotteita.

Hinnastomme on tehty hyvin selkeäksi ja edulliseksi. Emme veloita siivouksestamme kertamaksuja, perusmaksuja tai siivouslisiä. Pääkaupunkiseudun ulkopuolella tapahtuvaan siivoukseen lisäämme matkakulut. Minimi siivousaikamme on 1 tunti / 2 siivoojaa tai 2 tuntia / 1 siivooja.

Hinnoista olet oikeutettu saamaan verottajan myöntämän kotitalousvähennyksen 50 %. Omavastuu 100eur.

Meiltä saat tilaamallesi siivoustyölle laatutakuun. Mikäli palvelumme ei vastaa odotuksiasi, siivoamme puutteellisesti siivotut tilat uudelleen veloituksetta ja mahdollisimman pikaisesti. Tällöin otathan meihin yhteyttä jo samana tai seuraavana päivänä kun siivous on tehty niin pääsemme korjaamaan asian mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä, niin sovitaan ensimmäinen testisiivous. Tavoitat meidät joko puhelimitse 045-3406522, sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tai lähettämällä sähköisen viestin näiden sivujen kautta.

loading...
Varaa siivousaika +358 45 3406 522
Lähetä meille sähköpostiainfo@donmorrispalvelut.com
OsoitteemmeKlaneettitie 12, 00420 Helsinki