Don Morris Palvelut Oy hoitaa loppusiivoukset, remontti- ja rakennussiivoukset, toimistosiivoukset, ravintoloiden ja liiketilojen siivoukset, porras- ja kiinteistösiivoukset, suursiivoukset, kotisiivoukset ja ikkunapesut.

Työntekijöillämme on työturvallisuuskortit!

Olisiko nyt aika tilata kotisiivous helpottamaan arkeasi tai tarvitseeko yrityksesi siivousalan ammattilaisia hoitamaan esim. toimistosiivouksen! Katso edulliset hintamme...

On tarpeenasi kotisiivous, toimistosiivous tai mikä tahansa siivouspalvelu, Don Morris Palvelut Oy hoitaa siivouksen luotettavasti, ammattitaitoisesti ja sovitulla aikataululla.

Tavoitteenamme on luoda toimiva ja pitkäkestoinen asiakassuhde, mutta olemme joustavasti käytettävissä myös kertasiivouksiin, kuten esimerkiksi muuton yhteydessä tapahtuvaan siivoukseen. Vahvuutemme on iloinen, vakituinen ja suorituskykyinen henkilökunta.

Meiltä saat tilaamallesi siivoustyölle laatutakuun. Mikäli palvelumme ei vastaa odotuksiasi, siivoamme puutteellisesti siivotut tilat uudelleen veloituksetta ja mahdollisimman pikaisesti.


Kiitämme asiakkaitamme ansaitusta luottamuksesta. Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme, että myös jatkossa voimme tehdä parhaamme asiakkaidemme hyväksi.

loading...
Varaa siivousaika +358 45 3406 522
Lähetä meille sähköpostiainfo@donmorrispalvelut.com
OsoitteemmeKlaneettitie 12, 00420 Helsinki