articles

Huolelliset ja tehokkaat remonttisiivoukset pääkaupunkiseudulla!

Remontin tai uudisrakentamisen jälkeen suoritettavalla siivouksella saadaan tilat asumiskuntoon. Me siivoamme reippaalla ja tehokkaalla otteella toimistot, omakotitalot, rivitalot ja kerrostalohuoneistot kuntoon. Suoritamme työt taidolla, kunnon työvälineillä sekä pitkäaikaisella kokemuksella.

Huomioithan, että remonttisiivous on mahdollista suorittaa vasta, kun tila on täysin valmis. Tilassa ei voi olla koneita, laitteita tai rakennusmateriaaleja siivoustyön alkaessa. Myöskään asunnossa ei tule tehdä mitään rakennustöitä remonttisiivouksen aikana. Mikäli rakennusmiehet työskentelevät asunnossa remonttisiivouksen aikana, koko siivoustyö menee helposti hukkaan.

Pyydä tarjous soittamalla 045-3406522 tai sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.!

Muutto edessä? Don Morris Palvelut Oy auttaa muuttosiivouksessa!

Kattava muuttosiivouksemme tekee muutosta helpompaa ja pääset keskittymään uuteen kotiisi. Teemme myös ns. alkusiivouksen uuteen kotiisi jos tarvetta on. Muuttosiivous sisältää itsessään perusteellisen siivouksen, mutta toiveidenne mukaan voitte valita pesemmekö myös saunan ja puhdistammeko uunin tai jääkaapin myös sisältä.

Ota yhteyttä puhelimitse 045-3406522 tai sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. !

Ihanan raikkaat, silitetyt tekstiilit lisäävät mukavuutta!

Kotisiivoukseenne voitte sisällyttää myös silityspalvelun omilla tarvikkeillanne. Lakanat ja vaatteet raikastuvat ja tuntuvat mukavammilta silityksen jälkeen.

Huomioitavaa: Silityslaudan tulisi olla pehmeäpintainen ja hyvin höyryä läpäisevä. Mikäli silityslauta ei läpäise höyrysilitysraudan tuottamaa höyryä, jää silitettävä pyykki helposti liian kosteaksi. Silitystä koskevat merkinnät tulisi olla vaatteessa, jotta voimme noudattaa silityslämpötilaa koskevia ohjeita, sillä liian kuumalla silitysraudalla silittäminen vaurioittaa helposti tekstiiliä/vaatetta.

Olkaa yhteydessä puhelimitse 045-3406522 tai sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. !

loading...
Varaa siivousaika +358 45 3406 522
Lähetä meille sähköpostiainfo@donmorrispalvelut.com
OsoitteemmeKlaneettitie 12, 00420 Helsinki