articles

Don Morris Palvelut Oy hoitaa loppusiivoukset, remontti- ja rakennussiivoukset, toimistosiivoukset, ravintoloiden ja liiketilojen siivoukset, porras- ja kiinteistösiivoukset, suursiivoukset, kotisiivoukset ja ikkunapesut.

Työntekijöillämme on työturvallisuuskortit!

Olisiko nyt aika tilata kotisiivous helpottamaan arkeasi tai tarvitseeko yrityksesi siivousalan ammattilaisia hoitamaan esim. toimistosiivouksen! Katso edulliset hintamme...

On tarpeenasi kotisiivous, toimistosiivous tai mikä tahansa siivouspalvelu, Don Morris Palvelut Oy hoitaa siivouksen luotettavasti, ammattitaitoisesti ja sovitulla aikataululla.

Tavoitteenamme on luoda toimiva ja pitkäkestoinen asiakassuhde, mutta olemme joustavasti käytettävissä myös kertasiivouksiin, kuten esimerkiksi muuton yhteydessä tapahtuvaan siivoukseen. Vahvuutemme on iloinen, vakituinen ja suorituskykyinen henkilökunta.

Meiltä saat tilaamallesi siivoustyölle laatutakuun. Mikäli palvelumme ei vastaa odotuksiasi, siivoamme puutteellisesti siivotut tilat uudelleen veloituksetta ja mahdollisimman pikaisesti.


Kiitämme asiakkaitamme ansaitusta luottamuksesta. Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme, että myös jatkossa voimme tehdä parhaamme asiakkaidemme hyväksi.

Puolisot voivat saada kotitalousvähennystä yhteensä 4 800 euroa. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 euroa..

Hemmottele itseäsi ja anna meidän huolehtia kotisi siivouksesta!

Don Morris Palvelut Oy on siivonnut suomalaisia koteja vuodesta 2008 lähtien. Kaikenkokoiset kodit siivoamme asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden mukaan, joustavasti, täsmällisesti ja tehokkaasti.

Kaikki työntekijämme ovat koulutettuja, joilla on asenne kohdallaan ja vuosien kokemus siivoustyöstä. Kerro meille, mitä puhdas koti tarkoittaa Sinulle – me toteutamme toiveesi siististä ja puhtaasta kodista.

Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökuntamme tekee työnsä ripeästi ja pyrimme aina järjestämään siivoustyöt niin, että sama ja tuttu henkilö huolehtii sinun asuntosi siisteydestä.

Helpota arkeasi ja tee kanssamme siivoussopimus kodin säännöllisestä ylläpitosiivouksesta. Voit myös tilata kertasiivouksen tai vain ikkunoiden pesun. Kun teet kanssamme siivoussopimuksen, sovimme tehtävät siivoustyöt ja määrittelemme siivoukselle kiinteän hinnan.

Hintamme sisältää kaiken: siivoustyön, (perus)siivousvälineet ja -aineet, matkakustannukset ja alv:n.

Voitte sisällyttää kotisiivoukseen mm. seuraavia töitä:

  • - lattioiden imurointi ja nihkeä/kosteapyyhintä

  • - pölyjen pyyhintä ja tahrojen poisto

  • - wc-tilat/kylpyhuone/sauna

  • - keittiö

  • - mattojen ulosvienti ja tamppaus

  • - omia toiveita esim. ikkunanpesua, muuttoapua tai osta siivous vaikka lahjaksi

    Lahjakortti on ihana tapa muistaa perheenjäsentä tai ystävää, jolla on jo kaikkea.

Don Morris Palvelut Oy toteuttaa siivouksen laadukkaasti ja sovitussa ajassa - sinulle jää siis enemmän aikaa itsellesi!

Ota yhteyttä puhelimitse 045-3406522 tai sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. !

loading...
Varaa siivousaika +358 45 3406 522
Lähetä meille sähköpostiainfo@donmorrispalvelut.com
OsoitteemmeKlaneettitie 12, 00420 Helsinki