About Don Morris Palvelut Oy

Don Morris Palvelut Oy on vuonna 2008 perustettu siivousalan perheyritys. Toimimme pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta työskentelemme myös muualla eteläisen Suomen alueella..

Yritys toimi aikaisemmin Don Morris Palvelut toiminimenä ja muuttui marraskuussa 2011 osakeyhtiöksi.

Tarjoamme siivouspalveluja sekä yksityisille kotitalouksille, että yrityksille. Teemme kaikki siivoukset aina asiakkaidemme toiveiden mukaan. Toiminta-ajatuksemme on hyvä asiakaspalvelu, luotettavuus, joustavuus ja laatu. Pyrimme järjestämään siivoustyöt aina niin, että samat, tutut henkilöt huolehtivat asuntosi tai muun siivottavan tilan siisteydestä. Joustavuus näkyy toiminnassamme siten, että kirjallista sopimusta ei yksityisten kotitalouksien kanssa tarvitse välttämättä tehdä – suullisesti/sähköpostiviestein sovitut asiat ovat yhtä pitäviä.  Näin voimme tarjota asiakkaillemme joustavan siivouspalvelun aina heidän tilanteensa mukaan ja siivousaikaa voidaan muuttaa/siirtää/perua lyhemmälläkin ilmoitusajalla tai siivoussopimus voidaan lopettaa sovitun irtisanomisajan mukaisesti (irtisanomisaika yleensä 1 kk) tai ilman muita velvoitteita. Yritysten kanssa teemme aina kirjallisen sopimuksen.


Meiltä saat tilaamallesi siivoustyölle laatutakuun. Mikäli palvelumme ei vastaisi odotuksiasi, siivoamme puutteellisesti siivotut tilat uudelleen veloituksetta ja mahdollisimman pikaisesti. Tällöin otathan meihin yhteyttä mahdollisimman pian siivouksen jälkeen.

Vakuutus:

Yrityksellämme on vakuutukset OP Vakuutus Oy:n kautta.Salassapitovelvollisuus:

Don Morris Palvelut Oy:n työntekijät ovat vaitiolovelvollisia asiakkaidensa asioista ja luottamus on tärkeimpiä asioita palvelussamme.

 

Hyväntekeväisyys:

Olemme mukana tukemassa Christian Revival Movement ry yhdistystä ja otamme vastaan tavaraa, elektroniikkaa ja vaatteita, jotka voimme lähettää Afrikkaan; lisää tietoa yhdistyksestä www.christianrevivalmovement.com

loading...
Varaa siivousaika +358 45 3406 522
Lähetä meille sähköpostiainfo@donmorrispalvelut.com
OsoitteemmeKlaneettitie 12, 00420 Helsinki